Csillámvirág

Csillám tetoválás készítés, tapasztalatok, ötletek, sablonok.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Röviden a készítésről. Pontokba szedve azt hiszem a legkönyebb leírnom, bár még én is csak tanuló vagyok. Ezért ha valaki észre vesz valamilyen hibát a leírásban, akkor légyszi oszd meg velem.

Na lássuk:

-Szappanos kendővel,alkoholos vattával tisztísd meg a bőrt, ahová a tetoválás kerül.

Ha esetleg lábszára kerül, akkor ott egy szőrtelenítés is jó, hogy ne látszódjanak az apró kis szőrszálak.

-Sablon kiválasztás 

-A sablon felső rétegét (fehét színű) kell elöszőr eltávolítani. Ha mégegyszer fel szeretnéd használni a sablont, akkor célszerű vigyázni, hogy tiszta maradjon. Vigyázz, hogy ne szakadjon el. A fekete sablonon az átlásztó matricát még hagyd rajt!

-Sablont a  bőrfelületre kell ragasztani. Finoman rásimítani és az átlátszó matricát lehúzni.

-Finoman kend be ragasztóval azt a bőrfelületet, ami kiadja a mintát. Itt vigyázni kell arra, hogy a széleknél is egyenletes legyen, mert akkor lesz szép a körvonala a mintának.

-30másodpercet várni kell, hogy a ragasztó átlátszó színűvé váljon.

-A következő fázis kétféleképen lehet végezni. Egyik, ha leszeded a fekete matricát és azt követően kezded el a csillámport felvinni. Vagy fordíva, hogy a matrica fent van és úgy a csillámpor. Nekem öszintén szólva az utobbi könyebb, hogy a sablon fent van és később szedem le, ha már kész van a minta.

-Csillámpor fevittel. Lapos ecsetet vedd elszőr a kezedbe. Válogasd ki gondosan a színeket és finoman belemártva az ecsetet szépen, egyenletesen vidd fel a formára. Mindig alulról kell kezedni, mert ahol már a csillápor felragadt, ott ha később akarsz más színt is felvinni, nem fog ragadni. Árnyalásnál pedig mindig a világos színnel kell kezdeni, majd rá a sötét.

-Ha kész van  a minta, akkor a púderecsettel távolísd el a maradék csillámport. Én van hogy összegyűjtöm külön tégelybe és felhasználom, ha  a kislányom kér valami szépet pl.virág, pillangó. De volt, hogy ő csinált nekem. Így nem megy veszendőbe.

Lemosni illóolajjal könnyen lehet.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni hogy szép mintát tudj készíteni.

Ha képekben is szeretnéd láttni ajánlom ezt az oldalt és ott is tudsz kérdezni mert nagyon 

szakértő fog válaszolni:

http://www.csillamvilag.com/site/hu/testfestoknek/hogyan_fessem_csillamfestes.html

 

Címkék: tetoválás készítés csillámporos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillamvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr902463213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása